Overslaan naar content

.NET application developer met ervaring

Op locatie, Hybride
 • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons…

Met jouw uitgebreide expertise in C# development kun jij in een projectteam het verschil maken: je neemt architecturale beslissingen, helpt complexe vraagstukken mee oplossen en bent de collega die het voortouw in communicatie met de stakeholders neemt.


Ontdek hier hoe collega Nicolas het werken bij Vanden Broele ervaart

"Wat ik zeer waardeer, is hoe onze organisatie niet terugschrikt om bestaande werkmethoden en software in vraag te stellen. We worden aangemoedigd om continu naar verbeteringen te zoeken, wat leidt tot innovatie en een cultuur van constante ontwikkeling. Dit zorgt er voor dat je steeds op de hoogte blijft van de laatste technologiën, en maakt elke dag opnieuw uitdagend en interessant. Ook zijn het niet zomaar collega's hier; ze zijn vrienden geworden die de werkomgeving verrijken, waardoor het werk voelt als een gedeeld avontuur. Bovendien biedt Vanden Broele een uitstekende balans tussen werk en privé, wat essentieel is voor mij. Dit evenwicht stelt me in staat om me volledig in te zetten tijdens werkuren en toch voldoende tijd te hebben voor persoonlijke belangen, wat mijn algehele tevredenheid en productiviteit ten goede komt."


Vanden Broele, tools met kennis

Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met serieuze knowhow én een hart voor mensen, maar we hebben nog steeds plezier onderweg!


Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldjes?

 • Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers.
 • Ons low-code Skryv-platform stelt overheden in staat om snel en moeiteloos transactionele applicaties te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun behoeften. Aan de hand van intuïtieve processen creëren we heel snel krachtige applicaties, zoals ‘Mijnverbouwpremie’ waarmee tienduizenden gebruikers hun renovatiepremies aanvragen.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Als medior developer bouw je samen met je collega’s aan applicaties met heldere en gestructureerde code. Daarnaast ben je de trekker in een goeie uitrol van alle delen van het ontwikkelproces, van analyse t.e.m. deployment.
 • Je speelt een belangrijke rol in het nemen van architecturale beslissingen. Je kan een visie ontwikkelen over de verdere ontwikkeling van een applicatie en deze op een heldere manier overbrengen naar alle stakeholders.
 • Je kan een brede range aan rollen opnemen in een agile en scrum-omgeving. Je neemt die zaken op die nodig zijn en helpt zo het team om zijn commitments te halen.


Onze tech stack

Elk van onze producten heeft wel z’n eigenheid, maar onze standaard stack bestaat uit .Net (al dan niet Core) & C# voor de backend code, Sql Server en Solr voor data en search. Wat de frontend betreft zijn html5/css3 en javascript uiteraard niet weg te denken.

Voor SPA's gebruiken we Vue.js en voor de niet spa toepassingen werken we met Asp.Net MVC+Razor.

Onze standaard ontwikkelomgeving: Visual Studio (altijd de meest recente versie uiteraard), Visual Studio Code en Azure Devops voor source control & work planning. Voor de fans hebben we Resharper en Fork.

Dit kan jij bijdragen

 • Je verdiende je strepen in development (C#, javascript, SQL) en hebt ervaring in object-gericht programmeren.
 • Je houdt van programmeren en steekt graag met het team de handen uit de mouwen
 • Je bent communicatief sterk en weet complexe onderwerpen bevattelijk uitleggen.
 • Je volgt best practices en nieuwe trends op de voet en deelt die met collega’s
 • Je hebt interesse in data management, process automation of smart government

Niemand is perfect, wij ook niet 😊. Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatieve werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Eerste kennismaking - We nodigen je uit voor een babbel bij ons op kantoor.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken!


Wil je graag eerst nog meer weten?

Contacteer Jeffrey en stel die vragen die enkel onze CTO kan beantwoorden jeffrey.de.pretre@vandenbroele.be.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of