Overslaan naar content

Project manager IT

Op locatie
 • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Hou jij van complexe projecten met een korte doorlooptijd waarvoor je de puzzel van scope-tijd-budget helpt oplossen voor jouw klanten? Ben je graag direct betrokken bij de samenstelling van je team en het ontwikkelproces? En geniet je van variatie in je werk, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons hecht team van gedreven professionals.

Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij samen met ons een maatschappelijke impact kunt maken als Project Manager IT bij ons bedrijf!


Ontdek hier hoe collega Joan het werken bij Vanden Broele ervaart

“Met Vanden Broele werk je in de publieke sector waarin je een positieve impact kunt hebben voor burgers. Het is niet alleen heel interessant en stimulerend om applicaties te creëren op het Skryv low-code platform, maar je bent ook direct in contact met zowel de klant als de ontwikkelaars achter het platform. Zo ben je echt de brug tussen de twee werelden. Daarnaast zorgen de ontspannen sfeer en vriendelijke collega’s voor een heel aangename omgeving om in samen te werken.”


Vanden Broele, tools met kennis

Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met serieuze knowhow én een hart voor mensen, maar we hebben nog steeds plezier onderweg!


Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldjes?

 • Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers.
 • Ons low-code Skryv-platform stelt overheden in staat om snel en moeiteloos transactionele applicaties te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun behoeften. Aan de hand van intuïtieve processen creëren we heel snel krachtige applicaties, zoals ‘Mijnverbouwpremie’ waarmee tienduizenden gebruikers hun renovatiepremies aanvragen.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • In deze rol ben je het centrale aanspreekpunt voor diverse lopende projecten met grote maatschappelijke impact.
 • Je ontwikkelt goeie relaties met klanten en de verschillende stakeholders. Je kan klanten als partners aan ons binden en hebt oog voor commerciële opportuniteiten.
 • Als IT project manager neem je de dagelijkse leiding van je project in handen. Je houdt scope, deadlines en het budget op je vizier en kan proactief resources plannen. Je bepaalt mee welke profielen & competenties nodig zijn om het project te realiseren.
 • Je krijgt veel autonomie: je zet zelf het project structureren op, zet de processen in gang en zorgt voor een klantgerichte communicatie.
 • Je bent een coach voor je team: je geeft praktisch advies, stuurt bij waar nodig en motiveert mensen om samen het projectdoel te bereiken.
 • Je interageert met een breder team van project managers en denkt proactief mee aan proces- of productverbeteringen over projecten heen


Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in ICT of gelijkwaardig via ervaring
 • Je hebt de skills van een Project Manager onder de knie en je hebt kan project management methodologieën vlot toepassen. Je affiniteit met agile/iteratieve projectbeheer.
 • Je bent een goede leider en coach. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je projecten op en weet de teams betrokken bij de projecten te motiveren en te coördineren.
 • Je werkt georganiseerd, weet prioriteiten te stellen en slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördineren
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kan goed onderhandelen in Nederlands en Frans. Je kan vlot Engels lezen en begrijpen (documentatie).
 • Je kan om met veranderende situaties en bent een baken van rust voor je team & je klanten.


We worden helemaal enthousiast als je:

 • Kennis hebt van de werking overheden of de digitale bouwblokken van de (Vlaamse) overheid
 • Enige technische IT kennis en affiniteit met low-code hebt.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een concurrentieel loon met netto-vergoedingen, en maaltijdcheques en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Kennismaking - We nodigen jou uit voor een babbel bij ons op kantoor.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! - Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Joan en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden joan.liu@vandenbroele.be. 


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of