Overslaan naar content

Solliciteer spontaan

Op locatie
  • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Bij Vanden Broele denken we niet in hokjes, maar werken we met groeitrajecten voor jou en je talenten. We hebben hiervoor een aantal domeinen gedefinieerd waar je spontaan voor kan solliciteren. Vervolgens kom je terecht in een talentenpool zodat we jou makkelijk kunnen contacteren mocht er een match zijn. 

Vind je een groeitraject die bij jouw talenten matcht en bezorg ons jouw CV:

 

Mijn talenten matchen met een groeitraject in Marketing & Communication

Als kind droomde je ervan om de branding van een bekend merk onder handen te nemen en in de klas was je altijd “the cool kid” die plannen opstelde om ideeën naar de praktijk om te zetten. Naarmate je ouder werd, verlegde je jouw driver van influencen naar het waarom van de klant ontdekken. Ondertussen is je grootste talent dat je een echte lead generating machine bent. In een negatief daglicht zou je wel eens een sneltrein genoemd worden omdat je ideeën zo snel komen dat niet iedereen altijd kan volgen, maar eigenlijk ben je gewoon iemand die niet graag stilstaat en altijd ruimte voor verbetering ziet.

Herken je jezelf helemaal in deze omschrijving en zie je jezelf in (één van) volgende functies: marketeer, marketing lead, copywriter, communication manager, product marketeer, digital project manager? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer nu op het groeitraject en dan kijken we of er een match is.

 

Mijn talenten matchen met een groeitraject in Sales & Accountmanagement

Als kind droomde je ervan om topverkoper te worden en in de klas was jij degene die door je overtuigingskracht net dat puntje meer haalde op het mondelinge examen. Naarmate je ouder werd, verlegde je jouw driver van kunnen overtuigen naar de adrenalinerush van een salesdeal. Ondertussen is je grootste talent dat je als een Sherlock de noden van je klant kunt detecteren en hier gretig kunt op inspelen. In een negatief daglicht zou je wel eens een fantast genoemd worden omdat je in al je enthousiasme een verhaal durft te vertellen die de realiteit niet volledig weerspiegelt, maar stiekem hou je er gewoon van om mensen te kunnen overtuigen van je verhaal.

Herken je jezelf helemaal in deze omschrijving en zie je jezelf in (één van) volgende functies: accountmanager, business development manager, customer support officer, sales lead, project manager? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer nu op het groeitraject en dan kijken we of er een match is.

 

Mijn talenten matchen met een groeitraject in Business & Strategy

Als kind droomde je ervan om te ondernemen en in de klas was jij degene die door je vriendjes werd gekozen om het woord te voeren. Naarmate je ouder werd, verlegde je jouw driver van de leider zijn naar mensen rondom je bewegen om tot een gezamelijk resultaat te komen. Ondertussen is je grootste talent dat je mensen kunt motiveren, inspireren en leiden. In een negatief daglicht zou je wel eens een dominant persoon genoemd worden, maar stiekem vind je het soms gewoon leuk om jezelf te horen praten.

Herken je jezelf helemaal in deze omschrijving en zie je jezelf in (één van) volgende functies: general manager, HR-manager, financial manager, product manager, innovation manager, publisher, creatief strateeg, business development manager, business analyst, UX/UI-designer of marketing lead? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer nu op het groeitraject en dan kijken we of er een match is.

 

Mijn talenten matchen met een groeitraject in Digital & Creative

Als kind droomde je ervan om van je creatieve hobby je beroep te maken en in de klas was je altijd de creatiefste en liep je er dagelijks hip bij. Naarmate je ouder werd, verlegde je jouw driver van goed kunnen tekenen naar de wereld letterlijk tot een mooiere plek maken. Ondertussen is je grootste talent dat je van woord, beeld en tekst een prachtig geheel kunt maken. In een negatief daglicht zou je wel eens te ver door durven gaan in je eigen visie, maar je bent gewoon van mening dat je beter ten onder kunt gaan met je eigen visie dan met dat van een ander.

Herken je jezelf helemaal in deze omschrijving en zie je jezelf in (één van) volgende functies: art director, grafisch ontwerper, webdesigner, copywriter, UX/UI-designer, digital marketeer, creatief strateeg? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer nu op het groeitraject en dan kijken we of er een match is.

 

Mijn talenten matchen met een groeitraject in IT & Coding

Als kind droomde je ervan om een bekend programmeur of professioneel gamer te worden en in de klas was je ogenwaarschijnlijk ongeïnteresseerd, maar je had alles al lang in het snotje. Naarmate je ouder werd, verlegde je jouw driver van goed kunnen gamen naar intellectuele voldoening halen uit problemen oplossen met technologie. Ondertussen is je grootste talent dat je nog liever kampeert aan je bureau dan dat je probleem niet opgelost is. In een negatief daglicht zou je wel eens een muggenzifter genoemd worden, maar jij hebt gewoon graag de puntjes op de i.

Herken je jezelf helemaal in deze omschrijving en zie je jezelf in (één van) volgende functies : .NET developer, PHP developer, software architect, technical lead, system administrator, UX/UI-designer? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer nu op het groeitraject en dan kijken we of er een match is.


Wil je eerst nog meer weten over ons voor je je kans waagt voor een groeitraject?

  • Maak even een praatje met je toekomstige HR Manager Chloë
    E. chloe.de.vreese@vandenbroele.be
    M. +32 496 91 46 86of